بلاگ فایل 2

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

بلاگ فایل 2

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

دانلود پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن 29 اسلاید

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
 
فرمت فایل: .ppt (قابل ویرایش و آماده پرینت)
 
تعداد اسلاید : 29 اسلاید
متن نمونه :
 
موضوع سمینار :
پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن
پنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود.
پنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است.
در 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.